Jaarlijks terugkerende evenementen

GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest

Een romantische toer door Wassenaar in de maand oktober. Na de toer wacht de gasten in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, jagerthee, kruidenwijn, warme chocola, speculaas etc.
De toer verschilt per jaar.
Programma en tickets:

GreenWoods Jolly Winter Wonder Land Christmas Rides

In de met kerstversiering verfraaide rijtuigen wordt een mooie toer door verlicht Wassenaar gereden aan het einde van december. Bij een knapperend houtvuur zijn er in de versierde jachtzaal goodies zoals warme kruidenwijn, warme chocolade en Duitse Lebkuchen.
De toer verschilt per jaar.
Programma en tickets:

GreenWoods Snert Winter Rijtoer

Een winterse rijtoer van ongeveer een uur door Wassenaar in de maand februari. Na de toer krijgen de gasten bij een vuurtje een kop warme zelfgemaakt erwtensoep of tomatensoep met broodje.
Programma en tickets:

GreenWoods Hubertus Herfst Fest 2022

GreenWoods Jolly winter wonderland christmas rides movie 2019

Afgelopen evementen

Open Monumentendag 2019

Afgelopen zondag 14 september hebben wij de Prins Frederiks parken route gereden ter gelegenheid van de Open Monumentendag. 

Het was een prachtige rit door Backershagen. Zie onderstaand filmpje om mee te genieten van de route.

christmas rides

In met Kerstversiering verfraaide rijtuigen werd op 22,23 en 27 december 2018 een mooie rit gemaakt door verlicht Wassenaar.

De jachtzaal was prachtig versierd. Bij een knapperend houtvuur werd er geluisterd naar de Antilliaanse band “Los Brasos” 

En werd het GreenWoods Paleisorgel, een van de grootste dansorgels van Nederland, gespeeld. 

pakjeskar 12

Op 5 december 2018 haalde Stoeterij In ‘t Groene Hout traditiegetrouw de kleurige en vrolijke Pakjeskar nummer 12 weer van stal om met de ijverige paarden Charly en Granit de Goedheiligman en Pieten af te leveren bij de Bloemcampschool in Wassenaar.

 

Herfst Fest

Op 14, 21 en 28 oktober werd er een bezoek gebracht aan het herfstbos van de buitenplaats De Witte Hoogt en werd op het Drielandenpunt warme kruidenwijn gedronken.

Gevolgd door een rijtoer in een traditioneel rijtuig door het Rijksdorp van Wassenaar. Na deze toer vond er een jachthondendemonstratie plaats, luisterden we naar een van de grootste dansorgels van Nederland, en wachtte de gasten in herfstsfeer, een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, kruidenwijn en jagerthee etc.

Ringsteken

Lines zette zijn beste beentje voor op 12 augustus tijdens de zomerfeestweek van de Wassenaarse Oranjevereniging met het jaarlijks traditioneel ringsteken op de Berkhei in Wassenaar.

Verkleed in Spaanse stijl en met de Linzerwagen galoppeerde Lines een mooi parcours. Helaas geen 1e prijs, maar volgend jaar strijden we natuurlijk weer mee!

IMG_5944.jpg

meijendel

Van april tot en met juni hebben we in het duin- en natuurgebied Meijendel een aantal ritten georganiseerd. 

Jachthoornblazers bliezen op verzoek van de Stoeterij die dag hun deuntje mee bij de presentatie van dit evenement.

Iedereen kon opstappen en genieten van een ritje door dit mooie gebied.

ROndrit SWZ 13 mei 2018

Rijtoer in Wassenaar met de bewoners van SWZ Sophieke huis en Willibrord door Stoeterij In ‘t Groene Hout.

Sluit Menu