jaarlijks terugkerende evementen

GreenWoods Romantisch Hubertus Herfst Fest

Een romantische toer door Wassenaar in de maand oktober. Na de toer wacht de gasten in herfstsfeer, in de Jachtzaal een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, jagerthee, kruidenwijn, warme chocola, speculaas etc.
De tour is verschilt per jaar.
Programma en tickets:

GreenWoods Jolly Winter Wonder Land Christmas Rides

In de met kerstversiering verfraaide rijtuigen wordt een mooie toer door verlicht Wassenaar gereden aan het einde van december. Bij een knapperend houtvuur zijn er in de versierde jachtzaal goodies zoals warme kruidenwijn, warme chocolade en Duitse Lebkuchen.
De toer verschilt per jaar.
Programma en tickets:

Afgelopen evementen

christmas rides

In prachtige, met Kerstversiering verfraaide rijtuigen werd op 22,23 en 27 december een mooie rit gemaakt door verlicht Wassenaar.

De jachtzaal was prachtig versierd. Bij een knapperend houtvuur werd er geluisterd naar de Antilliaanse band “Los Brasos”

Er werd naar het GreenWoods Paleisorgel, een van de grootste dansorgels van Nederland, geluisterd en werd de mystieke Midwinterhoorn geblazen 

pakjeskar 12

Op 5 december 2018 haalde Stoeterij In ‘t Groene Hout traditiegetrouw de kleurige en vrolijke Pakjeskar nummer 12 weer van stal om met de ijverige paarden Charly en Granit de Goedheiligman en Pieten af te leveren bij de Bloemcampschool in Wassenaar.

 

Herfst Fest

Op 14, 21 en 28 oktober werd er een bezoek gebracht aan het herfstbos van de buitenplaats De Witte Hoogt en werd op het Drielandenpunt warme kruidenwijn gedronken.

Gevolgd door een rijtoer in traditioneel rijtuig door het Rijksdorp van Wassenaar. Na deze toer vond er een jachthondendemonstratie plaats, luisterde we naar een van de grootste dansorgels van Nederland, en wacht de gasten in herfstsfreer, een ontvangst met houtvuur, jachtmuziek, kruidenwijn en jagerthee etc.

Ringsteken

Lines zette zijn beste beentje voor op 12 augustus tijdens de zomerfeestweek van de Wassenaarse Oranjevereniging met het jaarlijks traditioneel ringsteken op de Berkhei in Wassenaar.

Verkleed in Spaanse stijl en met de Linzerwagen galoppeerde Lines een mooi parcours. Helaas geen 1e prijs, maar volgend jaar strijden we natuurlijk weer mee!

IMG_5944

meijendel

Van april tot en met juni hebben we in het duin- en natuurgebied Meijendel een aantal ritten georganiseerd. 

Jachthoornblazers bliezen op verzoek van de Stoeterij die dag hun deuntje mee bij de presentatie van dit evenement.

Iedereen kon opstappen en genieten van een ritje door dit mooie gebied.

wordt vervolgd

wordt vervolgd

High tea rit

wordt vervolgd

Sluit Menu